20 Mart 2013 Çarşamba

Windows 7 Orjinal Yapma Programı Full İndir

Windowsu yüklediniz ve size canı burnunda kısıtlı bir deneme süresi verdi haliyle devam etmek istiyorsunuz ve hatta istediğiniz windows sürümünün keyfini cıkarmak istiyorsunuz bunun icin Windows 7 Crack yapma seceneğini denemeniz gerekmektedir removewat ile bu problem artık sizi rahatsız etmeyecek piyasada bulunan programlar ve yöntemlerin ise yaramadığı yerde Removewat var. Simdi sizlere programın kullanımından bahsetmek istiyorum son derece basit bir yapısı olan bu programı asağıdaki indirme linkinden indirdikten sonra cok kolay bir kurulumu var.

Programı indirdikten sonra yapmanız gerekenler :
1- Winrar dosyasından cıkartın.
2- RemoveWat.exe dosyasını calıstırın.
3- Windows sizden izin isteyecektir "Yes" diyerek programı calıstırıyoruz.
4- Asağıda cıkan pencereden Remove Wat butonuna tıklıyoruz.


5- Ardından size bir uyarı veriyor yüklemenin baslatılacağını ve bittiğinde bilgisayarınızın yeniden baslatılacağının bilgisini veriyor bu adımdan sonra eğer yeniden baslamazsa siz kendiniz yeniden baslatabilirisiniz.


6- Ardından yükleme diyaloğunu göreceksiniz ve yükleme bittiğinde bilgisayarınız yeniden baslatılacak eğer bilgisayarınız yeniden baslamaz ise siz manuel olarak yeniden baslatabilirsiniz.


Bircok kisinin kullandığı bu yöntem kesinlikle basarılıdır sahsen bende bu yöntemi kullanmıs olduğumdan size tavsiye edebilmekteyim fakat karsılasabileceğiniz herhangi bir problemden sorumlu değiliz. 

İlgili Aramalar: Windows 7 Orjinal Yapma Programı Crack İndir, Windows 7 Orjinal Yapma Programı İndir, Windows 7 Orjinal Yapma Programı Full İndir, Windows 7 Orjinal Yapma Programı Full Rip indir, Windows 7 Orjinal Yapma Programı Gezginler İndir, Windows 7 Orjinal Yapma Programı Reloaded, Windows 7 Orjinal Yapma Programı Tam Sürüm İndir, Windows 7 Orjinal Yapma Programı Tek Link İndir, Windows 7 Orjinal Yapma Programı Torrent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder